Το Site βρίσκεται υπό κατασκευή - Επικοινωνία: Paideia24blog@gmail.com

40%

We'll notify you when the site is live:

Copyright © Paideia 24 - Εκπαιδευτικά Νέα
Από το Blogger.

Τελευταία Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015

60 χρόνια προσφοράς στη φορολογία

Σεμνή τελετή στη μνήμη του Νικολάου Τότση πραγματοποιήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου στο τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς. 
Μαζί με τους Νικόλαο Αλικάκο και Δημήτριο Γεωργιλή εξέδωσαν το περιοδικό "Λογιστής" , όπου υπήρξε αρχισυντάκτης και αρθρογράφος μέχρι το 1993 όπου έφυγε από τη ζωή. Το 1964 ίδρυσε τον εκδοτικό οίκο Πάμισος , ο οποίος εξειδικεύεται στα λογιστικά, φορολογικά και εργατικά συγγράμματα. Μέχρι το 1973 ήταν γενικός διευθυντής στο υπουργείο Οικονομικών. Η πνευματική πρόσφορο του σημαντικού, αυτού, ανθρώπου, που επί 60 και πλέον χρόνια εργάστηκε ακούραστα για το λογιστικό και φορολογικό βιβλίο είναι ανυπολόγιστη. 
Την τελετή οργάνωσε ο ειδικός επιστήμονας στο μάθημα της Χρηματοοικονομικής Λογιστικής του τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς Γεώργιος Στ. Αληφαντής, τ. ορκωτός ελεγκτής λογιστής και επιστημονικός συνεργάτης της Ναυτεμπορικής ο οποίος αναφέρθηκε στο επιστημονικό έργο του Νικολάου Τότση. 
Στους φοιτητές διανεμήθηκε ανάτυπο της μελέτης του Γεωργίου Αλη φαντή, Καταμέτρηση μετρητών ταμείου , η οποία ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Νικολάου Τότση, ο οποίος με το έργο του έθεσε την προσωπική του σφραγίδα σε ολόκληρα το οικοδόμημα της φορολογικής νομοθεσίας μας 


ΠΗΓΗ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
————————————————

Αναπληρωτές: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε !
Πατήστε στην εικόνα