Το Site βρίσκεται υπό κατασκευή - Επικοινωνία: Paideia24blog@gmail.com

40%

We'll notify you when the site is live:

Copyright © Paideia 24 - Εκπαιδευτικά Νέα
Από το Blogger.

Τελευταία Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016

Ο πρύτανης της σπατάλης στο Αττικό Μετρό

Επί των ημερών του στο ΑΠΘ είχαν σπαταληθεί 8,3 εκατ. ευρώ, μέσω της εταιρείας αξιοποίησης και διαχείρισης της περιουσίας του Πανεπιστημίου, δήθεν για την ανακαίνιση των χώρων του ιδρύματος.

Το Αττικό Μετρό αναλαμβάνει ο Γιάννης Μυλόπουλος. Για όσους το όνομα αυτό δεν λέει πολλά, να θυμίσουμε ότι πρόκειται για τον γνωστό και ως πρύτανη της σπατάλης , τον οποίον η θητεία, από το 2010 έως το 2014, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης συνοδεύτηκε από ένα πρωτοφανές σκάνδαλο κατασπατάλησης. Επί των ημερών τον, λοιπόν, στο ΑΠΘ είχαν σπαταληθεί 8,3 εκατ. ευρώ, μέσω της εταιρείας αξιοποίησης και διαχείρισης της περιουσίας του Πανεπιστημίου, δήθεν για την ανακαίνιση των χώρων του ιδρύματος. 
Μερικά ακόμα πικάντικα περιστατικά αφορούν τη σπατάλη 30.000 ευρώ για την κατασκευή της πρυτανικής τουαλέτας, γάμο της προσωπικής του γραμματέως στην Κωνσταντινούπολη και... δωράκι iPhone αξίας 699 ευρώ στην ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη με έξοδα, βέβαια, του πανεπιστημίου! 

Να σημειώσουμε ότι για μερικούς μήνες ανέλαβε και το τιμόνι της ΕΤ3, αλλά παραιτήθηκε επειδή η διοίκηση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης πήρε το μέρος των μεταλλωρύχων στις Σκουριές, προβάλλοντας σχετική ενημερωτική εκπομπή.

Πηγή: ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναπληρωτές: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε !
Πατήστε στην εικόνα