Το Site βρίσκεται υπό κατασκευή - Επικοινωνία: Paideia24blog@gmail.com

40%

We'll notify you when the site is live:

Copyright © Paideia 24 - Εκπαιδευτικά Νέα
Από το Blogger.

Τελευταία Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

8 χρήσιμες εφαρμογές για φοιτητές

Δείτε παρακάτω την λίστα με μερικές από τις πιο χρήσιμες εφαρμογές για έναν φοιτητή (και όχι μόνο).

Chegg 
Τα πανεπιστημιακά συγγράμματα αποτελούν πονοκέφαλος για πολλούς φοιτητές. Δεν είναι πάντα βέβαιο ότι ο καθηγητής θα σας υποδείξει κάποιο συγκεκριμένο ούτε ότι τελικά θα είναι εύχρηστο και κατανοητό εκείνη τη δύσκολη ώρα της εξεταστικής, ενώ πολλές βιβλιοθήκες δεν είναι ενημερωμένες ή διαθέτουν ελάχιστα αντίτυπα. Η συγκεκριμένη εφαρμογή διαθέτει διάφορα πανεπιστημιακά βιβλία για αρκετές σχολές, τα οποία είναι βέβαια στα αγγλικά αλλά μπορούν να σας φανούν πολύτιμα ως βοηθήματα τόσο στη θεωρία όσο και στα παραδείγματα. Μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν, και έχετε 2 σελίδες δωρεάν την εβδομάδα ή πρέπει να πληρώσετε 11,24€/ το μήνα αποκτώντας πρόσβαση σε όποιο βιβλίο θέλετε. Μικρό κόστος αν σκεφτείτε τις τιμές των συγγραμμάτων στην Ελλάδα, σε περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε κάποιο για συμπληρωματική μελέτη.

EasyBib 
Αν είσαι τελειόφοιτος και παραδίδεις την πτυχιακή σου εργασία ή αν η σχολή περιλαμβάνει εργασίες εξαμήνου αυτή η εφαρμογή είναι το κατάλληλο εργαλείο. Η βιβλιογραφία, οι αναφορές και ο τρόπος σύνταξή της αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά μέρη της μελέτης σου. Το EasyBib σου επιτρέπει να κρατάς σημειώσεις ακριβώς για τα βιβλία που χρησιμοποίησες και πρέπει να εντάξεις στο έγγραφό σου. Επίσης, επειδή ο κάθε καθηγητής έχει διαφορετικές απαιτήσεις στον τρόπο με τον οποίο όλα αυτά πρέπει να προστεθούν, η εφαρμογή διαθέτει όλες τις μορφές αναφορών, εσύ επιλέγεις αυτήν που πρέπει να ακολουθήσεις και το πρόγραμμα σου εμφανίζει τη σωστή σύνταξή του.

Easy Voice Recorder
Πολλές φορές είναι κουραστικό να κρατάς σημειώσεις κατά τη διάρκεια της παράδοσης, δεν σου επιτρέπει να είσαι αρκετά συγκεντρωμένος και μετατρέπεται σε αγώνα όταν ο καθηγητής μιλάει γρήγορα. Δεν θα ήταν πιο εύκολο αν το κινητό σας ηχογραφούσε τα όσα λέγονται και μετά τα ακούγατε όταν διαβάζατε; Αυτό ακριβώς κάνει το Easy Voice Recorder, που διαθέτει και δυνατότητα μετάφρασης της ηχογράφησης σε κάποια άλλη γλώσσα.

Dropbox
Πρόκειται για μία εφαρμογή όπου ουσιαστικά είναι ένας κοινός φάκελος ανάμεσα σε σένα και τους φίλους σου. Πέτα μέσα στον φάκελο ότι αρχείο θες να στείλεις για να δουν οι συμφοιτητές σου και ο φίλος σου μπορεί να ανοίξει τον φάκελο και να το δει. Πολύ καλό για ανταλλαγή σημειώσεων και θέματα sos.

Studdle
Δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια λίστα. Θα το χρησιμοποιείτε όλο το χρόνο αλλά και στην εξεταστική. Κάνεις εγγραφή, επιλέγεις σχολή και τμήμα και έχεις στα χέρια σου με λίγα μόνο κλικ τα πάντα. Μέχρι και το πρόγραμμα της εξεταστικής.

AppGrades
Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή θα μπορείς να φτιάξεις το πρόγραμμά σου χωρίς να χάνεις το μέτρημα. Πιο συγκεκριμένα, θα υπολογίζεις τον βαθμό του πτυχίου σου καθώς και διάφορα άλλα ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για το κάθε μάθημα ξεχωριστά.

Sleep if you can
Είναι η εφαρμογή που θες δεν θες, δεν θα σου επιτρέψει να κοιμηθείς παραπάνω απ’όσο πρέπει. Αποτελεί το πιο smart ξυπνητήρι που υπάρχει. Για να απενεργοποιήσεις την αφύπνηση δεν αρκεί απλά το πάτημα του Snooze! Χρειάζεται ή να το κουνήσεις για αρκετή ώρα ή με το να βγάλεις μία φωτογραφία. Για παράδειγμα, πριν κοιμηθείς βγάζεις φώτο τον βραστήρα νερού. Για να απενεργοποιήσεις το ξυπνητήρι σου το πρωί, πρέπει να βγάλεις πάλι την ίδια φώτο.

Exam Countdown
Με αυτό το App μπορείς να γνωρίζεις με μεγάλη ακρίβεια, ανά πάσα στιγμή, σε πόσες μέρες ακριβώς δίνεις τα επόμενα μαθήματα. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο… αλλά σίγουρα σε βοηθάει να αντιληφθείς καλύτερα τον χρόνο που σου απομένει για διάβασμα.Πηγές: techingreek.com, piraeusview.gr
Ενημερωθείτε για όλα τα εκπαιδευτικά νέα, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναπληρωτές: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε !
Πατήστε στην εικόνα