Το Site βρίσκεται υπό κατασκευή - Επικοινωνία: Paideia24blog@gmail.com

40%

We'll notify you when the site is live:

Copyright © Paideia 24 - Εκπαιδευτικά Νέα
Από το Blogger.

Τελευταία Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

Η έκπληξη που της επιφύλασσαν οι πρώην μαθητές της, την έκανε να ξεσπάσει σε λυγμούς

Η εταιρεία Kleenex επέστρεψε με μια νέα διαφήμιση, και αυτή τη φορά θα χρειαστείτε χαρτομάντιλα και θα χτυπάτε παλαμάκια με τον ρυθμό.


Θα γνωρίσουμε μια ομάδα πρώην μαθητών σχολείου, που οι ζωές τους άλλαξαν χάρη στην καθηγήτρια τους, την κυρία Γουάτσον. Η αγαπημένη τους καθηγήτρια μουσικής δεν έχει ιδέα, ότι οι παλιοί της μαθητές έχουν επιστρέψει στο σχολείο για να της τραγουδήσουν.

Όπως πολλοί υπέροχοι καθηγητές, η κ. Γουάτσον άφησε το στίγμα της σε αμέτρητους μαθητές. Όπως για παράδειγμα ο Πίτερ, που ήταν στην χορωδία της κ. Γουάτσον από το πρώτο έτος μέχρι την αποφοίτησή του. Ο Πίτερ μεγάλωσε και έγινε ηθοποιός και δήλωσε για την καθηγήτριά του: «Είναι από τις καλύτερες καθηγήτριες φωνητικής που έχω γνωρίσει. Ξέρω ότι δεν θα μπορούσα να κάνω την καριέρα μου, αν δεν υπήρχε η κ. Γουάτσον να με στηρίξει.»

Η καθηγήτρια μουσικής, που πρόσφατα πάλεψε με ιατρικά προσωπικά ζητήματα, πιστεύει ότι πάει σε ένα συμβούλιο, αλλά περιμένετε να δείτε την αντίδρασή της, όταν συνειδητοποιεί ποιος την περιμένει στο τέλος του διαδρόμου. Η αντίδρασή της είναι ανεκτίμητη, και θα σας συγκινήσει.

Οι σπουδαίοι εκπαιδευτικοί, αλλάζουν ζωές. Αν συμφωνείτε, μοιραστείτε αυτό το συγκινητικό βίντεο με τους φίλους σας!

ΠΗΓΗ:fumara.gr
Ενημερωθείτε για όλα τα εκπαιδευτικά νέα, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναπληρωτές: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε !
Πατήστε στην εικόνα